Zitten is het nieuwe roken

Technologische ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat tegenwoordig bijna alles thuis vanuit een zittende positie kan worden gedaan. Thuiswerken is de norm geworden, waardoor veel mensen het overgrote deel van de dag zittend doorbrengen. “Zitten is het nieuwe roken” klinkt het tegenwoordig, omdat een hele dag zitten zeer slecht is voor de gezondheid. Zitten zorgt vaak voor nek-, schouder- en rugklachten. Daarnaast zorgt een zittende positie voor een zeer passieve houding. Hierdoor kunt u zich slap en vermoeid voelen. Daarnaast werkt u minder efficiënt in een zittende houding.

De verstelbare oplossing

Een verstelbaar bureau is de perfecte oplossing voor deze problemen. Verstelbare bureaus zijn bureaus die een mechanisme bevatten die de poten van de bureaus kunnen verstellen. Er bestaan elektrische varianten, maar ook mechanische varianten. Bij mechanische varianten kan het bureau versteld worden door middel van een draaihendel, die op zijn beurt voor beweging zorgt van de gebruiker. Door de verstelbaarheid van de bureaus is het mogelijk om zowel aan de bureaus te staan als zitten.

Fitter, efficiënter en gelukkiger

Een verstelbaar bureau is een must voor iedereen die van deze rug-, schouder- en rugklachten af wilt. Het verstelbaar bureau zorgt namelijk voor een goede bloedsomloop en een correcte lichaamshouding. Op die manier blijft u niet alleen gezond, maar werkt u ook nog eens efficiënter. De staande positie zorgt er namelijk voor dat u veel flexibeler kan bewegen. Op die manier kunt u gemakkelijker rondlopen en gemakkelijker spullen pakken. U hoeft zich voordat u gaat werken niet in een zittende positie te installeren, omdat u direct staand aan de slag kunt gaan. Daarnaast zorgt de staande positie ervoor dat u zich gezonder en fitter gaat voelen, waardoor u ook efficiënter gaat werken. Het is niet voor niets dat de meeste kantoren tegenwoordig verstelbare bureaus hebben! Een verstelbaar bureau is dus de perfecte toekomstbestendige investering voor uw kantoor- of studieruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *