Wat zorgt ervoor dat uw merk opvalt op LinkedIn in 2021?

social media marketing

LinkedIn is het meest vertrouwde platform voor Fortune 500-bedrijven en kan verschillende deuren openen voor andere ondernemingen, op voorwaarde dat je weet hoe je er het beste uit kunt halen. Dit zijn enkele geweldige strategieën om op te vallen op LinkedIn als merk en om jouw potentiële klanten te bereiken. Merken en marketeers blijven uitkijken naar social media marketing platforms die hun bedrijf kunnen helpen groeien. Wanneer social media marketing platforms als Facebook en Instagram tekenen van verzadiging vertonen in termen van organisch bereik, redt LinkedIn de dag.

Met meer dan 310 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is LinkedIn alles wat iemand nodig heeft om professioneel te groeien. Het is geworden wat Facebook een paar jaar geleden was in termen van kansen bieden aan merken en ze verbinden met hun potentiële klanten. In een menigte van 30 miljoen bedrijfspagina’s is het echter ongetwijfeld een vervelende taak om op te vallen en jouw merk te laten groeien. En om het ware potentieel van LinkedIn te ontsluiten, moet je opvallen. Dus hoe doe je dat?

Hoe denk je dat influencers influencers worden? Omdat ze regelmatig inhoud maken en delen. En het algoritme van LinkedIn promoot ook op tekst gebaseerde inhoud meer dan enige andere vorm van inhoud. De beste manier om je te onderscheiden van de rest, is door zoveel mogelijk tekstberichten te delen. Onthoud echter dat het altijd kwaliteit boven kwantiteit is. Begin met drie tot vier posts per week. Je kunt jouw werkervaringen of strijdverhalen of basistips en trucs met betrekking tot jouw beroep delen. LinkedIn, de werkgeoriënteerde online dienst die in de eerste plaats dient als een van ‘s werelds grootste sociale media marketing platforms voor werkende professionals, is een goed voorbeeld. Hun contentstrategie zit boordevol variatie, maar hier is een korte blik op de contenttypen die ze actief publiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *