Professioneel transport

speciaal transport

Wat je ook te vervoeren hebt en hoe groot en zwaar het ook is, met speciaal transport van de gebrvermeer kom je altijd veilig op de plaats van bestemming met je materiaal. Zwaar en groot transport vraagt om een speciale behandeling, het wagenpark van het bedrijf is zo uitgerust dat zij alles kunnen vervoeren. Jachten en grote zware machines zijn geen probleem voor het bedrijf om te vervoeren, alle vergunningen die nodig zijn om de weg op te mogen worden geregeld door het bedrijf.

speciaal transport

Machinepark verhuizen

Het bedrijf is in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervoeren van zware machines, complete machineparken werden al op professionele wijze vervoerd. Maar ook het demonteren voor vervoer, en monteren na het verhuizen is een professionele service die het bedrijf biedt. Het speciaal transport van gebrvermeertransport is meer dan in en uitladen van goederen, desgewenst kun je het complete proces aan het bedrijf overlaten. De professionals zorgen er keer op keer voor dat je machines en andere materialen veilig worden vervoerd.

speciaal transport

Voordelen van transport

Met speciaal transport van de gebrvermeertransport heb je niet alleen alles bij een bedrijf, je bent ook in de meeste gevallen nog voordeliger uit dan een regulier verhuisbedrijf. Maar het complete pakket wat het bedrijf aanbiedt maakt het juist voordelig, je weet altijd wat je betaald zonder verrassingen achteraf. Voordeel is ook dat het bedrijf alle mogelijke voertuigen in zijn eigen bezit heeft, is er snel ander vervoer nodig of met spoed een kraan dan is dit eenvoudig te regelen. Huur je bij een extern bedrijf vervoer dan betaal je direct de hoofdprijs.