Private lease voor elektrische auto’s worden steeds goedkoper

De elektrische auto heeft een toekomst, vooral als we kijken naar private lease op dat gebied. Hier vertellen we alles over de populaire elektrische auto’s die goed leasebaar zijn. Verder gaan we het hebben over het aanbod in elektrische auto’s. Dit brengt namelijk veel voordelen met zich mee. 

Aanbod van elektrische auto’s 

Anno 2021 rijden er ongeveer één miljoen leaseauto’s in ons land, waarvan 1 op de 4 geleased zijn. De helft hiervan gaat naar private lease. 

Zoals je het misschien al doorhebt, winnen elektrische voertuigen enorm aan populariteit. Dit geldt voor zakelijke lease maar ook private lease. Het leasen van elektrische auto’s wordt steeds toegankelijker door het groeiende aanbod. 

Subsidie krijgen op je elektrische auto 

Dit is het perfecte moment om een private elektrische auto te gaan leasen. Sinds juli 2020 is de regeling genaamd: SEPP (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) geïntroduceerd. Door deze regeling is het mogelijk om zowel nieuwe auto’s als elektrische auto’s subsidie voor te ontvangen.  

Populaire elektrische auto’s om te gaan leasen 

  • Peugeot E-Express 

 Ontdek de nieuwe bestelwagen van Peugeot, de e-Expert. De Peugeot E-Expert is de eerste elektrische bedrijfswagen van Peugeot en is leverbaar in 3 lengtes. Door de geavanceerde aandrijflijn levert niets op de laadvolume en volume. Ook is het verbruik voordeliger en bespaart u teven op het onderhoud van het voertuig. 

  • Smart ForTwo 

De Smart ForTwo is een top auto voor in de stad die jou gegarandeerd een goede rijervaring bezorgd. Het voertuig vervoert maximaal 2 personen, omdat dit een vrij compacte uitvoering is. 

  • Volkwagen ID.3 

Deze Volkswagen is een razend populaire elektrische auto in het ‘elektrische’ segment. VW wil hiermee de strijd aangaan met de elektrische automarkt. Tegenover de Smart ForTwo is de Volkswagen ID.3 5-deurs en beschikt genoeg ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *