Kies jij een goedkope uitvaart?

Heb jij wel eens gekeken naar de kosten voor begrafenissen en crematies? Een goedkope uitvaart lijkt erg lastig te regelen te zijn! Maar vergeet niet dat de bedragen die je tegenkomt over het algemeen gemiddeldes zijn. Veel verzekeringsmaatschappijen proberen flink te verdienen op uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorgers maken graag zoveel mogelijk winst op uitvaarten. Een goedkope uitvaart past dan ook vaak niet in hun verdienmodel. Bij Uitvaartverzorging de Verbinding pakken ze dit anders aan, hun doel is niet om absurd hoge winsten te maken, maar om mensen een goed en waardig afscheid te geven tegen scherpe prijzen. En dat maakt verschil!

Wie kiest goedkope uitvaart?

Het klinkt misschien een beetje vreemd om te beknibbelen op je begrafenis of crematie, je maakt het immers maar één keer mee. Maar toch zijn er veel mensen die graag kiezen voor een goedkope uitvaart, omdat zij:

  • een beperkt budget hebben
  • het zonde vinden om hier veel geld aan uit te geven
  • geen uitgebreid afscheid willen

Er kunnen dus verschillende redenen zijn om hiervoor te kiezen. Maar wat je reden ook is, je wilt wel dat jouw afscheid mooi en waardig is. Dat verdien jijzelf en het is ook belangrijk voor jouw nabestaanden. Vaak denken mensen dat een goedkope uitvaart automatisch ook betekent dat de kwaliteit laag ligt. Dat hoeft echt niet het geval te zijn, het ligt er maar net aan voor welke uitvaartverzorger jij kiest. Kies je voor Uitvaartverzorging de Verbinding, dan kun je er op rekenen dat de kwaliteit gegarandeerd is! Doordat zij door heel Nederland werken kun je altijd bij hen terecht. Je bent bij hen al snel 2000 euro goedkoper uit voor een vergelijkbaar afscheid dan bij andere uitvaartverzorgers. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken naar wat zij te bieden hebben! Kies jij voor een goedkope uitvaart bij hen, dan betekent dit dat jij minder geld hoeft te sparen of dat jouw nabestaanden geld overhouden van jouw uitvaartverzekering!

Kies jouw ideale pakket

Belangrijk om te weten is dat deze uitvaartverzorger werkt met verschillende standaardpakketten. Zo kunnen zij altijd een goedkope uitvaart aanbieden die past bij jouw wensen. In de pakketten zit een grote variatie, van heel eenvoudig en dus ook heel voordelig, tot zeer uitgebreid en daardoor ook duurder geprijsd. Goed om te weten is dat zij nooit achteraf nog extra kosten in rekening brengen. Bij ieder pakket staat precies vermeld wat het inhoudt en wat de kosten ervan zijn en dat is ook precies wat je krijgt en wat je betaalt. Zo heb je dus meteen veel duidelijkheid over jouw goedkope uitvaart en je weet zeker dat je niet meer betaalt dan nodig is, er zijn nooit verborgen kosten en er worden geen hoge winsten op jouw begrafenis of crematie gemaakt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden? Bekijk dan eens op je gemak op hun website alle pakketten die zij bieden. Let er op dat er prijsverschillen bestaan tussen begraven en cremeren, dat laatste is voordeliger. Wil jij een goedkope uitvaart? Dan is Uitvaartverzorging de Verbinding de plek om dit te regelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *