Het nieuwe werken op kantoor met deze tips!

Momenteel zitten de meeste mensen nog thuis te werken. Vrijwel heel 2020 hebben we vanuit huis moeten werken. Dit was voor iedereen enorm wennen. Nog steeds zijn er dingen die we net leren en waar we aan moeten wennen. We verwachten en hopen in de zomer van 2021 weer langzaamaan naar kantoor te kunnen gaan. Er zijn een hoop bedrijven die de afgelopen maanden hun kantoor hebben omgebouwd. Een paar zijn verhuisd en een paar hebben geïnvesteerd in een verbouwing. Het enige voordeel aan een leeg kantoor was dan ook dat je makkelijker kunt verbouwen en verhuizen.

Gezondheid staat voorop

In 2020 is ons een hoop duidelijk geworden, maar met name dat de gezondheid van mensen voorop staat. Het is dan ook ontzettend belangrijk om dit mee te nemen voor je aankleding kantoorruimte. Denk aan de juiste ventilatie om zo veel mogelijk frisse, geventileerde lucht binnen te krijgen in een ruimte. Daarnaast is het nog steeds belangrijk dat collega’s voldoende afstand houden van elkaar en veilig kunnen werken.

Meer naar duurzaamheid kijken

Bij gezondheid speelt duurzaamheid ook een rol. We zien dan ook dat duurzaam inrichten steeds populairder wordt. Niet alleen staat het mooier en oogt het moderner, het is belangrijk dat we bijdragen aan een betere milieu. Hoe kunnen we duurzaam inrichten? We zetten een aantal punten op een rijtje voor je:

  • Gebruik duurzame materialen zoals Airtex. Duurzame materialen gaan langer mee en kunnen na gebruik nog vaker gebruikt worden. Het is relatief goedkoper dan de aanschaf van materialen die na een aantal jaar weggegooid kunnen worden.
  • Duurzaam betekent ook minimalistisch. Bespreek met je personeel wat voor producten en diensten essentieel zijn voor hen op kantoor. De kans is groot dat deze lijst niet zo lang is en dat men vooral vrijheid en een ruimte voor ontspanning wilt. Dit kan heel duurzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *