De mooiste congreslocatie in Utrecht

congreslocatie utrecht

Voor de mooiste en beste congreslocatie in Utrecht ga je natuurlijk naar Heirloom. Hier hebben ze meerdere fantastische locaties. Zoals het Paushuize met alle luxueuze interieur met alle oude kenmerken van het gebouw nog intact. Zo kan jij een congres houden in een mooi luxe en sfeervol gebouw. Daarnaast bezit Heirloom ook over een kerk als locatie. Hier kan jij voor groot publiek een congres organiseren omdat hier natuurlijk veel mensen terecht kunnen. Beide locaties hebben hun eigen charme en zijn geliefd bij iedereen die bekend zijn met Heirloom. 

congreslocatie utrecht

Goede service

Heirloom regelt meer dan alleen een locatie! Ze verzorgen ook eventuele catering en natuurlijk alle voorbereiding van het congres. Zo maken ze de opstelling die jij graag wilt hebben voor het congres, maar zorgen ze ook voor alle technische voorbereiding. Zoals het opstellen van een beamer en een microfoon. Bovendien is het zelfs mogelijk om jouw congres te live streamen zodat ze aan de andere kant van de wereld mee kunnen kijken naar jouw congres. Dit kan uiteraard tegelijk met het live geven het congres. Zo heb je 500 man publiek plus de kijkers die de livestream volgen. 

Kies voor Heirloom

Laat jouw volgende congres ook verzorgen door Heirloom. Ze weten wat ze doen en wat er verwacht wordt. Bovendien kan je alleen dan genieten van de bijzonder mooie en unieke congreslocaties die zij hebben in Utrecht. Het zou dan ook zonde zijn als jij niet gebruik zou maken van deze kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *