Creatieve sticker

muurstickers

Met het gebruik van muurstickers ben je gelukkig niet beperkt, verschillende ondergronden en soorten stickers kun je voor vele doeleinden gebruiken. Van de kinderkamer tot de gevel van je bedrijf, om reclame te maken of gewoon omdat het decoratief is om te zien. Bij plakhetzelf bepaal je zelf wat je er op wilt hebben, en wat voor materiaal je gebruikt. Weet je niet wat voor soort sticker je nodig hebt voor de ondergrond, de specialisten van de webshop kunnen je dit exact vertellen. De stickers zijn verkrijgbaar in drie soorten, de ondergrond bepaald welke je nodig hebt.

Voor zowel vlakke als niet geheel vlakke ondergronden

Dat muurstickers alleen op vlakke ondergronden kunnen worden aangebracht is niet waar, het ligt aan het materiaal van de sticker voor welke ondergrond deze geschikt is. Prints op textiel worden voornamelijk gebruikt voor niet geheel vlakke ondergronden, een sticker van vinyl wordt wel gebruikt voor een ondergrond welke volledig vlak is. Gesneden muurstickers zijn perfect als je geen randen om de sticker heen wilt hebben, dit is geschikt voor bepaalde figuren of teksten.

muurstickers

Eenvoudig aan te brengen

Prints op textiel zijn eenvoudig aan te brengen op geverfde muren en deuren welke niet helemaal vlak zijn. Heb je de muursticker aangebracht dan is de positie nog aan te passen, tevens kunnen ze ook contour gesneden worden geleverd. Helaas kunnen ze niet worden voorzien van lamineer, waardoor ze niet geschikt zijn om lang buiten te gebruiken. Zonder plooien en luchtbellen breng je de sticker eenvoudig aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *