Begin van je loopbaan

civiele techniek

Heb je net je diploma op zak en ben je ingenieur dan ga je natuurlijk op zoek naar de ideale vacature civiele techniek. Je wilt niet direct gebonden zitten aan een bedrijf en daar al je aandacht op vestigen, bevalt de functie niet heb je gelijk geen werk meer. Bij bouwhuysch ben je flexibel en wordt er aandacht besteedt aan je, wat vind je leuk en waar ben je goed in. Zijn er andere kanten die moeten worden bijgeschaafd zodat je meer kunt doen? Niet vastgeroest in je job, maar als je kansen benutten.

civiele techniek

Benut de sterke kanten

Aan het begin van je loopbaan kun je niet met een vacature civiele techniek heel je loopbaan vastleggen, de kanten die je op kunt zijn enorm. Bij bouwhuysch heb je de kans om te ontdekken waar je dromen liggen, niet vast zitten aan een bepaalde richting. Probeer een aantal richtingen uit en kijk wat je het leukste vindt, en waar je het beste in huis bent want ook dat is erg belangrijk. Als er gewerkt moet worden aan bepaalde specificaties gaan ze dat verzorgen, zodat jij altijd voldoende uitdaging vindt in je job nu en in de toekomst. 

Balans tussen privé en werk

Een goed balans tussen je privé en werksituatie is ook in het belang van je werk, wanneer je thuis lekker op je plek bent en op het werk loopt het ook goed haal je nog meer voldoening uit je werk. Je kan meer aan, en kan ook eens andere dingen proberen, om meer uitdaging uit je werk te halen. Het laatste wat je wilt is vaststaan in je loopbaan en met sleur te maken krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *