Bedrukte aanstekers varianten

vlam

Wil jij met jouw bedrijf aanstekers met logo weggeven aan klanten of wil je deze gaan verkopen, maar weet je niet waar je aanstekers kan laten bedrukken. Maak dan gebruik van de diensten van aanstekerwereld.nl. Aanstekerwereld.nl verkoopt gepersonaliseerde aanstekers van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Bij het laten bedrukken heb je veel keuze uit aanstekers die je kan laten bedrukken. De mogelijkheden zijn:

De wegwerpaansteker

De wegwerpaanstekers zijn aanstekers met een vlamregelaar en zijn voorzien van kinderbeveiliging. Deze aansteker is niet navulbaar en kan op beide zijden bedrukt worden. Vanaf 250 stuks is het mogelijk om deze aanstekers te bestellen en om ze te laten bedrukken. De kosten van deze aanstekers zijn al vanaf €0,11 per stuk.

aanstekers met logo

De elektronische aansteker

De elektronische aanstekers zijn navulbaar. De aanstekers hebben een vlamregelaar en zijn voorzien van kinderbeveiliging. Deze aanstekers zijn te bedrukken en te bestellen vanaf 250 stuks. Deze aanstekers hebben een levertijd van 5 – 10 werkdagen en de kosten zijn al vanaf €0,23.

De stormaansteker

De stormaanstekers zijn elektronische, navulbare aanstekers met een vlamregelaar. De goedkope aanstekers zijn TÜV-gecertificeerd, zijn windproof en zijn voorzien van kinderbeveiliging. de aanstekers kunnen worden voorzien van uw eigen opdruk en kunnen in verschillende kleuren komen. Ze zijn te bestellen vanaf 250 stuks, de levertijd van deze aanstekers is 5 – 10 werkdagen en de kosten zijn al vanaf €0,36 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *